103 вибухонебезпечних предмети виявили піротехніки ДСНС на сході України впродовж цього тижня

103 вибухонебезпечних предмети виявили піротехніки ДСНС на сході України впродовж цього тижня

10.04.15 12:13 0 595
В районах проведення антитерористичної операції в цілодобовому режимі продовжують працювати рятувальні підрозділи та зведені загони Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Так, кожного дня, ризикуючи своїм життям, піротехнічні підрозділи Державної служби з надзвичайних ситуацій проводять роботи щодо очищення звільнених територій від вибухонебезпечних предметів, аби гарантувати безпеку людей та дати змогу аварійно-ремонтним бригадам проводити роботи по відновленню життєдіяльності населених пунктів Донецької та Луганської областей.

Тільки протягом цього тижня, піротехніками ДСНС, було обстежено майже 40 гектарів території Донецької та Луганської областей. Під час обстеження було виявлено та вилучено 103 боєприпаси, з яких 21 артилерійських снаряд, 16 мінометних мін, 35 бойових гранат та мін, 3 реактивних боєприпаси, а також 28 інших вибухонебезпечних предметів.

Зокрема, у Донецькій області найбільшу кількість боєприпасів було виявлено у Слов’янському районі – 13 одиниць, а також у селі Луганське Артемівського району - загалом 30 одиниць. Також, велися роботи по розмінуванню в Волноваському районі у селах Піонерське, Сопіне та селі Дробишеве Красноліманського району.

Разом з тим, у Луганській області найбільше боєприпасів було виявлено у селі Камишене Станічно-Луганського району – 30 боєприпасів, а також у Новоайдарівському районі – 16 одиниць. А саме у селах Дмитрівка, Трьохізбенка та Побєда.

Крім цього, протягом останнього тижня групою піротехнічних робіт було обстежено територію Слов’янського району, біля блок - постів по дорозі до м. Святогірськ та до м. Красний Лиман. Під час обстеження було виявлено 2 вибухонебезпечних предмети.

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернігів: Неправомірно ...
Наступна новина: В Луцьку підпочним ...

КОМЕНТАРІ