У Рівненській області анатолій Ковальчук здійснив виїзний прийом громадян у Сарненському та Дубровицькому районах

У Рівненській області анатолій Ковальчук здійснив виїзний прийом громадян у Сарненському та Дубровицькому районах

10.04.15 08:00 0 592
Виконувач обов'язків прокурора Рівненської області Анатолій Ковальчук 08.04.2015 провів виїзний прийом громадян за місцем проживання у Сарненському та Дубровицькому районах, аби на місці ознайомитись з проблемами місцевих жителів, посприяти у їх якнайшвидшому вирішенні.

Анатолій Ковальчук прийняв 10 громадян, які звернулися до нього за допомогою.

Більшість питань, що турбували жителів зазначених районів, стосувалися досудового розслідування кримінальних проваджень органами внутрішніх справ. Чимало звернень було з питань охорони та використання земель, захисту конституційних прав і свобод громадян, в тому числі щодо порушення трудового законодавства, з питань охорони здоров'я тощо.

Зокрема, мешканці Сарненського району поскаржились на неналежне надання медичної допомоги та призначення лікування хворим.

Двоє громадян звернулисяся за захистом та поновленням своїх прав, порушених у зв'язку зі звільненням їх з роботи.

Виконувач обов'язків прокурора області прийняв усі звернення з особистого прийому, а також надав відповідні роз'яснення.

Первинні звернення до органів прокуратури Анатолій Ковальчук доручив вирішити прокурорам зазначених районів на місцях у встановлений законом термін з обов'язковим повідомленням про результати їх розгляду заявників та прокуратуру області. Частину звернень за дорученням керівника розглядатимуть в апараті прокуратури області.

Зазначимо, що з метою полегшення доступу жителів регіону до керівництва прокуратури області, проведення виїзних прийомів здійснюється регулярно. Такий метод спілкування з людьми дає можливість прокурорам оперативно реагувати на порушення, виявляти недоліки в організації роботи місцевих прокуратур, а заявникам – необхідний правовий захист.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинська область: ...
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ