У Рівненській області про покращення результатів роботи заслухають у наступному місяці

У Рівненській області про покращення результатів роботи заслухають у наступному місяці

10.04.15 10:24 0 651
Керівництво Рівненського райвідділу на чолі із тимчасово виконуючим обов'язки начальника міліції Рівненщини Володимиром Голубошом, а також співкуратором підрозділу – заступником начальника Науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС Олегом Гайдуком проаналізували всі досягнення та прорахунки в роботі підрозділу.

З доповіддю виступив тимчасово виконуючий обов'язки очільника міліції Рівненського району Валерій Серветник.

— Колектив підрозділу хоч і молодий, але бойовий, - зазначив підполковник міліції Валерій Серветник. – Загалом спрацювали належним чином. На території району було скоєно та зареєстровано по одному факту умисного вбивства, тяжких тілесних ушкоджень, умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинило смерть людини. Крім того, скоєно по одному розбійному нападу та хуліганству. До Єдиного реєстру досудових розслідувань внесені відомості щодо незаконного поводження з вогнепальною зброєю та викрито незаконне використання бюджетних коштів. Всі ці кримінальні правопорушення розкриті та особам повідомлено про підозру у скоєнні злочинів. Упродовж першого кварталу розкрили сім злочинів у сфері незаконного обігу наркотиків.

Як відмітив Володимир Голубош, у роботі колективу є й недоліки, зокрема, із 121 зареєстрованої крадіжки, в тому числі із дачних масивів, розкрито лише 48. Також у районі вчинена серія крадіжок масла із трансформаторних підстанцій, жоден факт не розкрито. Тому результати роботи у цьому напрямі заслуховуватимуться на початку травня.

Також полковник міліції наголосив на активізації роботи у боротьбі із самогоноварінням та незаконним продажем алкогольних напоїв у населених пунктах району. Адже головне в роботі правоохоронця — це не лише цифри у звіті, а й довіра населення до міліції, яка завжди готова прийти на допомогу.

— Аналізуючи проведену роботу райвідділу, хочу зауважити, що для кращих результатів потрібно забезпечити плановість роботи, якість та своєчасність виконання доручень, відслідковувати зміни у законодавстві, тісно взаємодіяти між службами та допомагати один одному, — зазначив куратор райвідділу Олег Гайдук.

Марія ЮСТИЦЬКА,

Рівненський РВ УМВС

України в Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові оприлюднили ...
Наступна новина: У Тернополі 26 квітня ...

КОМЕНТАРІ