Українці Сербії мають доносити правдиву інформацію про події в Україні

Українці Сербії мають доносити правдиву інформацію про події в Україні

10.04.15 09:20 0 663
Про це наголосив голова обласної ради Василь Хомінець під час зустрічі, яка відбулася спільно із головою ОДА Степаном Барною, та гостями Тернопільщини – головою і секретарем Національної ради української національної меншини Сербії – Йозо Сапуном та Далібором П'єкни.

«Майже рік тому, а саме 15 квітня 2014 року, ми зустрічалися і вели мову про налагодження співпраці між Тернопільською областю та автономним краєм Сербії – Воєводина. Вірю, що вона буде. Та наразі офіційна позиція Сербії щодо подій в Україні, на жаль, викликає у нас стурбованість. Вплив Росії на сербів є великим – і ми це усвідомлюємо, а тому просимо Вас стати нашими лобістами та доносити правдиву інформацію про те, що насправді відбувається у нашій країні».

Очільники області подякували Національній раді української національної меншини Сербії за підтримку нашої держави у цей складний час.

Представники Національної ради української національної меншини Сербії зазначили, що готові посприяти щодо організації відпочинку та оздоровлення дітей з окупованої території АР Крим, східних регіонів України та військовослужбовців, які брали участь у проведенні антитерористичної операції.

Гості із Сербії також заявили про готовність тісної співпраці на культурному, інформаційному та освітньому рівнях

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Закарпаття: на Рахівщині ...

КОМЕНТАРІ