металеві бочки,вилучені рятувальниками з тернопільського ставу не становлять небезпеки

металеві бочки,вилучені рятувальниками з тернопільського ставу не становлять небезпеки

10.04.15 10:44 0 588
Протягом останнього тижня зі сторінок місцевих інтернет видань не сходила інформація про таємничі предмети, зовні схожі на бочки, що дрейфували на хвилях Тернопільського ставу. Виникало безліч найрізноманітніших припущень щодо їх походження. Найбільше побоювання в тернополян викликали версії про те, що ємкості могли містити якусь небезпечну речовину. Подія набувала резонансу.

З метою з’ясування обставин та зняття соціальної напруги на набережну тернопільського ставу, до місця події, прибули фахівці Тернопільського міського відділу та відділення водолазно-рятувальних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС.

Рятувальники встановили, що предметами, які стали причиною суспільного резонансу, виявились порожні металеві бочки, які слугували «поплавками», що тримали на поверхні води фонтан, який свого часу подарувала місту компанія «Київстар». Плавучу конструкцію зруйнували різкі пориви вітру та сильні хвилі.

Використовуючи рятувальний човен та інше спеціальне обладнання працівники ДСНС вилучили бочки з води та передали Управлінню парків та культури, на балансі якого останні роки й перебував фонтан. Як було встановлено, металеві ємкості виявились порожніми та не становили небезпеки.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцька міська філія ПАТ ...
Наступна новина: Інтерактивну карту місць ...

КОМЕНТАРІ