У Тернополі 26 квітня відбудеться Міжнародний фестиваль Духовної пісні

У Тернополі 26 квітня відбудеться Міжнародний фестиваль Духовної пісні

10.04.15 10:28 0 641
Міжнародний міжконфесійний фестиваль духовної пісні «Я там, де є благословення» відбудеться у Тернополі 26 квітня. Цього дня з 12 год. хорові колективи та окремі вокалісти співатимуть для тернополян на відкритій сцені та Театральному майдані, а о 19 год. у обласному драматичному театрі відбудеться гала-концерт.

«На фестиваль-конкурс до Тернополя приїде 24 хорових колективи, 15 вокальних ансамблів та 8 солістів з різних міст України, а також з Польщі, Грузії, Естонії, Румунії, Молдови, Словенії, Іспанії, Чехії, Нігерії, - розповідає начальник управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради Василь Кармазин. – Особливістю цього фестивалю є те, що 26 квітня на Театральному майдані і учасники, і глядачі разом проведуть символічну урочисту ходу за мир в Україні. Ми запрошуємо тернополян та гостей міста взяти участь у фестивальному дійстві в українських вишиванках».

Виступи на Театральному майдані будуть безкоштовні, а от благодійні запрошення на гала-концерт вартуватимуть 50 грн., кошти з яких підуть на розвиток фестивалю. Придбати квитки можна у касі Драматичного театру.

Нагадаємо, що ініціатива проводити фестиваль духовної пісні «Я там, де є благословення» належить міському голові Сергію Надалу, а організатором традиційно виступає міська рада спільно з духовенством міста.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ