Степан Барна: «У підтримці тих,хто на передовій Тернопільщина об’єдналася»

Степан Барна: «У підтримці тих,хто на передовій Тернопільщина об’єдналася»

10.04.15 15:39 0 633
Великдень військовослужбовці, котрі перебувають в зоні АТО святкуватимуть з паскою. Черговий гуманітарний вантаж відправився на передову.

Як зазначив волонтер, член ГО «Схід і Захід разом» Василь Коньков, везуть найрізноманітніше: від продуктів і до військового спорядження.

«Тут є тушонка, крупи, борошно, великодні кошики, берци, форма, прибори нічного бачення, генератори, бензопили, словом, все, що наразі необхідне хлопцям, - розповів він. – Вантаж поїде безпосередньо на прифронтову територію».

За словами голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни, дуже важливо, що у підтримці тих, хто на передовій Тернопільщина об'єдналася.

«Минулої п'ятниці від аграріїв Бучаччини та Монастирищини поїхало 15 тонн допомоги, в неділю – 300 тонн від аграріїв інших районів, - розповів Степан Барна. – І я переконаний, у такому форматі - підтримки та допомоги – ми переможемо у цій війні».

У свою чергу, Архієпископ Тернопільський, Кременецький і Бучацький Нестор зазначив, що як ніколи, єдині церква, влада та волонтери.

«Я переконаний, цю допомогу нам вдалося зібрати тільки завдяки спільним зусиллям та злагодженій роботі, - підкреслив архієпископ Нестор. - Я сподіваюся, що наші військові, котрі на передовій, відчують радість великого свята – Христового Воскресіння».

Також він висловив вдячність аграріям та волонтерам за підтримку у даному почині.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ