На Тернопіллі кременецькі свободівці доставили гуманітарну допомогу,зібрану активом партії

На Тернопіллі кременецькі свободівці доставили гуманітарну допомогу,зібрану активом партії

10.04.15 09:03 0 693
Нещодавно депутат Кременецької районної ради від ВО "Свобода" Олег Рожик разом зі священиками УПЦ КП із села Лішня Кременецького району Тернопільської області відвідали побратимів із батальйону особливого призначення "Січ", які розташовані неподалік лінії фронту в районі Щастя, Трьохізбенка Луганської області. Також свободівці відвідали у місті Крем'яному лікувальний заклад для дітей, хворих на ДЦП.

На Донбас кременчани привезли продукти, зокрема картоплю та консервації, речі першочергової необхідності, засоби особистої гігієни і військове обмундирування. Загалом було зібрано понад 22 тони необхідної провізії.

"Безмежно вдячні українським захисникам, які стали живою стіною на дорозі російської окупації та ціною власного життя і здоров'я створюють для нас ілюзію мирного життя. Завдяки їм фронт боротьби проходить на сході України, на території Луганської і Донецької областей, а не Києва чи Львова. Закликаємо й надалі допомагати нашим воякам всім необхідним. Армія, яку підтримує весь народ, непереможна", – зауважив депутат Кременецької районної ради свободівець Олег Рожик.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині працівники ...
Наступна новина: Рівне: медичні заклади ...

КОМЕНТАРІ