В Чернівецькій області кельменецькі дільничні інспектори міліції викрили шахрая

В Чернівецькій області кельменецькі дільничні інспектори міліції викрили шахрая

11.04.15 12:42 0 749
Зловмисник попросив у буковинця мобільний телефон, аби здійснити терміновий дзвінок. Та коли засіб зв'язку опинився у його руках, шахрай втік.

Як з'ясувалось, на одній із вулиць селища Кельменці до 18-річного хлопця підійшов малознайомий молодик та попросив зателефонувати з мобільного телефону. Зловмисник пояснив, що свій «стільниковий» з власної необережності втратив і йому потрібно терміново передзвонити. Однак, коли потерпілий віддав свій мобільник, шахрай втік.

Дільничні інспектори Кельменецького райвідділу міліції провели ряд оперативно-розшукових заходів, котрі допомогли встановити особу зловмисника. Ним виявився 19-річний мешканець районного центру. Молодик зізнався у скоєному злочині.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до трьох років. Триває слідство.

А правоохоронці вкотре звертаються до громадян: будьте пильними, не довіряйте невідомим та малознайомим людям, які підходять до вас на вулиці, в розважальних закладах та хочуть позичити мобільний телефон або інші цінні речі. Пам'ятайте, що цілісність та збереження вашого майна в першу чергу залежить саме від вас.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Луцьк: триває Спартакіада ...

КОМЕНТАРІ