Луцьк: «Екологічний квартал» у клубах міського центру «Спорт для всіх»

Луцьк: «Екологічний квартал» у клубах міського центру «Спорт для всіх»

11.04.15 13:43 0 708
Щороку у місті Луцьку проводиться загальноміська акція «Екологічний квартал» та місячник з облаштування спортивних майданчиків «Спорт для всіх – спільна турбота». З настанням сонячних весняних днів колективи підприємств, установ, закладів та організацій різних форм власності приступили до виконання робіт з упорядкування та благоустрою власних і прилеглих територій, впорядкування фасадів будівель та споруд.

Долучився до загальноміської акція «Екологічний квартал» і міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх», розпочавши з упорядкування прилеглих територій приміщень клубів за місцем проживання. Активно взялись допомагати у корисних справах дорослих і діти, які проводять там своє дозвілля. Завдяки спільним зусиллям спеціалістів центру та дітей проведено санітарне очищення територій від сміття, сухого хмизу і минулорічного листя.

А з 1 квітня, після проведення інвентаризації спортивних майданчиків за місцем проживання населення, міський центр спланував комплекс заходів з благоустрою і розпочав проведення місячника «Спорт для всіх – спільна турбота» в нашому місті. Роботи триватимуть до кінця квітня і їх метою є покращення умов для занять фізичною культурою та проведення активного дозвілля різних соціальних та вікових груп населення за місцем проживання.

Отож закликаємо усіх небайдужих лучан долучитись до наведення ладу на своїх прибудинкових територіях та спортивних майданчиках у дворах і у подальшому стежити за їхнім санітарним станом та збереженням надвірного обладнання. Впевнені, що впорядковані майданчики заохочуватимуть багатьох до занять фізичною культурою та підтримки здорового способу життя.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» - (720 335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ