Луцьк: «РУХ - ЦЕ ЖИТТЯ»

Луцьк: «РУХ - ЦЕ ЖИТТЯ»

11.04.15 16:50 0 699
Як повідомлялось раніше, щороку з нагоди Всесвітнього дня здоров'я з метою пропаганди здорового способу життя, залучення учнів до занять фізичною культурою та спортом, профілактики шкідливих звичок серед дітей та молоді міським центром фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» проводяться фізкультурно-оздоровчі та спортивно-масові заходи під гаслом «Рух заради здоров'я».

Здоров'я — це справжнє багатство, наявність якого ми з вами інколи ігноруємо. Здорові люди здебільшого рідко замислюються про те, як правильно і розумно влаштувати свій побут і життєдіяльність, щоб їх здоров'я залишалося міцним і надійним на тривалу перспективу. Наше власне здоров'я дуже легко втратити. Тому ця акція спрямована на залучення широкої громадської уваги до цих проблем і питань.

В рамках цьогорічної кампанії з 1 по 10 квітня 2015 року в нашому місті міським центром були організовані і проведені різнопланові заходи.

Вже 2 квітня змаганнями «Веселі козачата», які проведено спільно з загальноосвітнім навчальним закладом № 17 на їх базі, розпочато низку спортивно-масових заходів серед жителів нашого міста. Переможці та призери цих змагань, команди клубів «Стріла», «Олімпія», «Лучеськ» 5 квітня, в якості нагороди, мали можливість переглянути футбольний матч між командами «Волинь» (м. Луцьк) та «Зоря» (м. Луганськ). Юні спортсмени вдячні дирекції футбольного клубу «Волинь» за надані безкоштовно квитки на гру.

7 квітня вихованці клубів за місцем проживання міського центру фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» брали активну участь у загальноміській масовій руханці під час проведення ІІ-го фестивалю «Рух заради гармонії» в торгово-розважальному центрі «ПОРТ CITI» на багатофункціональній арені «Generator».

Також під час свята показовими виступами з художньої гімнастики та карате кіокушинкай, бальних танців, дзюдо юні спортсмени представляли міські клуби за місцем проживання «Стріла», «Атлет», «Білий м'яч», в яких вони займаються.

Впродовж всієї акції «Рух заради здоров'я» в клубах за місцем проживання діти були постійно задіяні в турнірах з міні-футболу, тенісу настільного, змаганнях «Веселі старти», з дартсу, товариських зустрічах з волейболу, шашок, шахів, рухливих іграх на свіжому повітрі, вікторинах запитань і відповідей та конкурсах малюнку на тему «Рух заради здоров'я».

Загалом у міських заходах брало участь понад 800 дітей і підлітків нашого міста.

На цьому робота не закінчується. Попереду проведення заходів в рамках Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх — спільна турбота» з упорядкування спортивних майданчиків в мікрорайонах міста і підготовка до майбутніх спортивних змагань.

Міський центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх» (720335)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Великодні свята ...

КОМЕНТАРІ