Луцькі спортсмени — чемпіони області!

Луцькі спортсмени — чемпіони області!

11.04.15 14:17 0 662
09 квітня 2015 року на базі дитячо-юнацької спортивної школи Луцького району відбулися фінальні змагання чемпіонату Волинської області з волейболу серед юнаків 2000 років народження і молодших.

У заключному етапі чемпіонату області з волейболу вибороли право брати участь чотири збірні команди територіальних фізкультурних організацій — Луцького, Камінь-Каширського, Старовижівсько районів та міста Луцька.

Кращого результату, не програвши жодної гри, показала збірна команда міста Луцька, яка у напруженій боротьбі з рахунком 2:1 здобула перемогу в іграх з командами Луцького та Камінь-Каширського районів, а також з рахунком 2:0 з командою Старовижівського району.

Збірна команда міста Луцька була сформована з кращих гравців комплексної дитячо-юнацької спортивної школи № 1 Луцької міської ради (тренер-викладач — Кравчук Ігор Васильович).

У підсумку збірна команда міста Луцька завоювала золоті нагороди чемпіонату, друге місце та срібні нагороди у спортсменів Луцького району, а третє місце та бронзові нагороди у команди Старовижівського району.

Комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ