Луцьк: спортивні школи міста за чисте довкілля

Луцьк: спортивні школи міста за чисте довкілля

11.04.15 09:06 0 687
Все більше набирає обертів Всеукраїнська акція «За чисте довкілля». Активно долучаються до неї позашкільні заклади нашого міста.

У четвер, перед Великоднем, в дитячо-юнацьких спортивних школах за участю тренерів-викладачів та обслуговуючого персоналу позашкільних установ було проведено заходи в рамках акції “Екологічний квартал”, яка щорічно відбувається у нашому місті.

Колективи комунальних закладів міста, а саме: СДЮШОР плавання (директор Віктор Самчук), КДЮСШ № 1 (Руслана Оксентюк), ДЮСШ № 2 (Валерій Панчук) провели роботи на прилеглих до установ територіях з очищення їх від сміття, підрізання, побілці та обкопуванню зелених насаджень. Також проведено роботи з впорядковування, ремонту фасадів будівель та споруд, фарбуванню огорожі.

Не забули працівники позашкільних закладів також провести комплекс робіт щодо озеленення та квіткового оформлення газонів і квітників біля установ. Вони підсаджували саджанці дерев та кущів, відновлювали пошкоджені газони.

На цьому участь в міській акції спортивних організацій не закінчується. Попереду сплановані роботи щодо прибирання, благоустрою стадіонів та спортивних майданчиків, фарбування надвірних спортивних споруд, ремонт огорожі.

Отож закликаємо лучан приєднуватись до участі в акції.

Давайте разом наведемо лад на прибудинкових територіях, дитячих та спортивних майданчиках і зробимо наше місто та довкілля чистішим!

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ