Волинська область: у Камінь-Каширську триває тиждень безпеки

Волинська область: у Камінь-Каширську триває тиждень безпеки

11.04.15 10:09 0 701
Триває «Тиждень безпеки» у школах і дитячих садках нашої області. Рятувальники спільно з освітянами у цікавій і змістовній формі навчають дітей знанням і навичкам безпечної поведінки.

Так, у місті Камінь-Каширському для підростаючого покоління рятувальники проводять уроки безпеки з бойовим розгортанням, гасінням умовної пожежі. У школах - уроки з цивільного захисту, евакуацію учнів, вчать основам пожежної безпеки. У садочках – акції, конкурси.

Нещодавно на базі 8-ї Державної пожежно-рятувальної частини працівники ДСНС провели для дошкільнят акцію «Запобігти. Врятувати. Допомогти». Її учасниками стали учні міських шкіл і вихованці дошкільних закладів.

Маленьких гостей ознайомили з історією підрозділу, організацією несення служби рятувальників, як відбувається їх професійна та фізична підготовка. Фахівці ДСНС пояснили, як поводитись у надзвичайних ситуаціях, у тому числі при виявленні підозрілих і вибухонебезпечних предметів, наголосили на наслідках недотримання правил у таких випадках.

Враження переповнювали дітей, деякі з них виявили бажання у майбутньому долучитися до лав рятувальників, щоб виконувати благородну справу – приходити на допомогу в мить небезпеки.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині в Іллінцях ...

КОМЕНТАРІ