На Волині чоловік доводив свою правоту співмешканці за допомогою кулаків

На Волині чоловік доводив свою правоту співмешканці за допомогою кулаків

11.04.15 10:40 0 634
Раніше судимий кривдник кілька разів вдарив жінку по обличчю, а потім спокійно ліг спати. У результаті жінка написала заяву в міліцію.

До чергової частини луцького райвідділу міліції звернулася 43-річна місцева жителька. Жінка повідомила: співмешканець, який неодноразово притягувався до кримінальної та адміністративної відповідальності, влаштував сварку і побив її.

Як з'ясувалося згодом, інцидент трапився у заявниці вдома. Повернувшись напідпитку, чоловік почав з'ясовувати стосунки. Сімейні конфлікти і раніше в родині часто обговорювались на підвищених тонах, однак цього разу кривдник підняв руку на жінку, а потім спокійно ліг спати.

За вказаним фактом слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає громадські роботи на строк від ста п'ятдесяти до двохсот сорока годин або виправні роботи на строк до одного року, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до двох років.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Громада Ужгорода не ...
Наступна новина: На Рівненщині покінчила ...

КОМЕНТАРІ