На Закарпатті юна злодійка пограбувала ветерана Великої Вітчизняної війни

На Закарпатті юна злодійка пограбувала ветерана Великої Вітчизняної війни

11.04.15 13:19 0 713
91-річного ветерана Великої Вітчизняної війни та його 67-річну доньку, пограбувала вночі 18-річна жителька сусіднього села. Юну грабіжницю затримала міліція, за ганебний вчинок їй загрожує до 8 років тюрми.

Недільного ранку до старшого дільничного інспектора Берегівського райвідділу міліції Василя Миська надійшов дзвінок від мешканця села Велика Бийгань. Чоловік повідомив, що минулої ночі невідома жінка вдерлася до будинку його сусідів. Погрожуючи фізичною розправою 91-річному господарю та його 67-літній доньці, грабіжниця вимагала гроші.

Дільничний викликав на місце пригоди слідчо-оперативну групу. Доки колеги працювали на місці події, «шериф» провів власне розслідування. Уже через кілька годин Василь Мисько встановив, що до скоєння грабежу причетна 18-річна мешканка с.Гетен.

Незважаючи на молодий вік, ця молодиця веде розгульний та антигромадський спосіб життя. За це її позбавили батьківських прав на дитину, яку вона народила, ще будучи неповнолітньою. Молода жінка ніде не працює, систематично зловживає алкогольними напоями. І от тепер, аби роздобути гроші на веселощі, вона не знайшла іншого способу, як піти грабувати.

Цю хату грабіжниця обрала не випадково, знаючи, що в ній мешкають двоє беззахисних стареньких.

Коли грабіжниця прийшла до обійстя своїх жертв, ті вже спали. Вибивши вхідні двері, нападниця зайшла до будинку. Після погроз переляканий ветеран війни віддав непроханій гості все, що мав – 50 гривень. А от його донька трималася за останні 70 гривень, як могла. Проте негідниця вкусила пенсіонерку за руку й таки видерла гроші. Забравши ще і мобільний телефон своїх жертв, грабіжниця втекла.

Крадений телефон працівники міліції вилучили від підозрюваної. Його після проведення експертизи буде повернуто власниці. А от 120 гривень зловмисниця встигла витратити.

- Фігурантці справи повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Їй загрожує позбавлення волі на строк від 4 до 8 років, - повідомляє т.в.о. начальника Берегівського РВ УМВС підполковник міліції Володимир Сакалош. – Відносно підозрюваної обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту.

Інформація Берегівського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: Судитимуть керівника ...

КОМЕНТАРІ