Громада Ужгорода не дозволила міській владі приватизувати "Совине гніздо"

Громада Ужгорода не дозволила міській владі приватизувати "Совине гніздо"

11.04.15 10:40 0 746
9 квітня 2015 року відбулась чергова сесія Ужгородської міської ради, на порядку денному якої стояло кілька резонансних питань. Це, зокрема, рішення про приватизацію об'єктів комунальної власності, про надання земельних ділянок сім'ям учасників бойових дій та про дострокове припинення повноважень першого заступника міського голови Івана Волошина.

На засіданні під тиском громади влада була змушена зняти з порядку денного проєкти рішень про приватизацію 74 об'єктів комунальної власності та землі у дворику біля пам'ятки архітектури національного значення "Совине гніздо". Щодо надання земельних ділянок в ужгородців виникло безліч питань до процедури складання списку осіб, яким земля була надана. Військовий комісар Ужгорода Микола Журавльов попросив головуючого та депутатів зняти це питання з порядку денного, оскільки список військовослужбовців є неповним. Самі учасники АТО також виступили проти надання землі зараз, пояснюючи, що списки ще треба уточними й перевірити, але міський голова, звинувативши їх у нагнітанні ситуації і таки виніс рішення на голосування. В результаті землю отримало 65 афганців та 50 учасників бойових дій на сході України.

А от проєкт рішення про дострокове припинення повноважень першим заступником Іваном Волошином не пройшов навіть за основу. Двоє депутатів покинуло сесійну залу, в якій залишилось лише 30 депутатів (кворум від 31), і Віктор Погорєлов оголосив про перерву, а невдовзі й про закриття сесії.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рятувальники Львівщини ...
Наступна новина: На Волині чоловік доводив ...

КОМЕНТАРІ