На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку

На Хмельниччині вогнеборці ліквідували пожежу в житловому будинку

11.04.15 09:44 0 656
9 квітня о 20:36 до оперативно координаційного центру Головного управління ДСНС у Хмельницький області надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку на вул. Шевченко, 81 в обласному центрі. Зателефонував власник поряд розташованого магазину, який побачив полум’я на даху будівлі.

До місця оперативно прибув черговий караул 2-ї державної пожежно-рятувальної частини, які встановили, що полум’ям охоплено більша частину покриття житлового будинку, є загроза розповсюдження вогню на поряд розташовані два магазини. У складі двох ланок газодимозахисної служби вогнеборці приступили до гасіння пожежі.

Через швидке розповсюдження вогню внаслідок пориву сильного вітру та необхідність здійснювати захист поряд розташованих магазинів гасіння пожежі ускладнювалось, відтак було прийнято рішення про виклик додаткових сил та засобі 1-ї та 37-ї державних пожежно-рятувальних частин. Спільними зусиллями пожежу площею 80 кв. м було локалізовано о 20:54, ліквідовано о 21:03. Вогнем знищено покриття будинку.

Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборці врятували від знищення вогнем приміщення житлового будинку, а також запобігли розповсюдженню вогню на два магазини, тим самим врятовано матеріальних цінностей орієнтовно на суму 200 тис. грн..

Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

На місці пожежі працювала оперативна група Головного управління на чолі з т.в.о. начальника Дмитром Бондарем, а також 26 рятувальників та сім одиниць пожежної та спеціальної техніки.

Нещасних випадків на пожежі не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Експерти Міжнародного ...
Наступна новина: Львівщина: подяка!

КОМЕНТАРІ