Держархбудінспекція України продовжує пильно стежити за роботою Управління у Хмельницькій області

Держархбудінспекція України продовжує пильно стежити за роботою Управління у Хмельницькій області

11.04.15 13:03 0 703
Голова Хмельницької облдержадміністрації Михайло Загородний зустрівся з представниками Держархбудінспекції України. Перший заступник голови ДАБІ Сергій Драч, заступник керівника Департаменту дозвільних процедур Роман Колот поінформували про ціль приїзду та зазначили, що вони приїхали перевірити чи усунула місцева інспекція зауваження, які були виявлені під час попередньої перевірки.

Також представники ДАБІ провели зустріч з проектантами та будівельниками Хмельниччини в рамках позапланової перевірки Управління Держархбудінспекції у Хмельницькій області.

В ході наради Сергій Драч зазначив, що Держархбудінспекція України продовжує пильно стежити за роботою Управління у Хмельницькій області та контролюватиме його дії аж поки не будуть усунені недоліки в роботі.

«Після попередньої ревізії та зміни керівництва Управління виконуючим обов'язки керівника став Сергій Шостацький. Це дозволило змінити ситуацію в кращий бік. Проте поряд з позитивними тенденціями маємо ряд зауважень щодо роботи інспекції. Тому ми приїхали сюди, щоб допомогти налагодити роботу», - розповів Сергій Драч.

Він погодився з тим, що мають місце поодинокі факти необґрунтованих відмов у реєстрації дозвільних документів.

«Саме тому з 8 квітня у Хмельницькій інспекції знову працює комплексна перевірка. Ми готові відкрито обговорювати ці проблеми і разом шукати шляхи їх вирішення», - пояснив перший заступник голови Держархбудінспекції.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові правоохоронці ...
Наступна новина: Вінницька область: за добу ...

КОМЕНТАРІ