У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці привітали вихованців школи-інтернат з великодніми святами

У Львівській області у Дрогобичі правоохоронці привітали вихованців школи-інтернат з великодніми святами

11.04.15 15:21 0 627
Працівники управління Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУМВС України у Львівській області завітали до Нагуєвицької загальноосвітньої школи-інтернату щоб привітати дітей з Великодніми святами.

Більше п'яти років працівники УДЕЗБЕЗ ГУМВС України у Львівській області опікуються вихованцями Нагуєвицької школи-інтернату, де навчається майже 120 сиріт та дітей з вадами зору.

8 квітня, правоохоронці на чолі з заступником начальника управління ДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області полковником міліції Петром Полєвим відвідали підшефних та вручили їм святкові подарунки з пасками та солодощами.

Крім того, працівники міліції поспілкувались з директором школи-інтернату Ігорем Роскіпом про плани школи на майбутнє. Правоохоронці пообіцяли організувати для учнів школи-інтернату поїздки до Львівського цирку та Меденицького зоопарку. Минулого року діти вже їздили на такі екскурсії, тепер у планах правоохоронців зробити їх щорічними.

Працівники міліції Львівщини завжди підтримують дітей з особливими потребами, адже долати проблеми завжди легше, коли поруч сильне плече.

ВЗГ ГУВМВС України у Львівській області,

за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Вінничині у ...
Наступна новина: Луцьк: 14 квітня ...

КОМЕНТАРІ