У Львівській області рятувальники дбають про пожежну безпеку населення

У Львівській області рятувальники дбають про пожежну безпеку населення

11.04.15 08:40 0 617
Городоцькі рятувальники здійснили профілактичні рейди у місцевих населених пунктах Корпуж, Хишевичі та Романівка щодо попередження пожеж та інших небезпечних ситуацій у побуті. До участі у відпрацюваннях залучили представників місцевого самоврядування, правоохоронців, соціальних працівників, фахівців енергонагляду, газової служби та організації з технічного обслуговування опалювальних приладів.

Фахівці ДСНС здійснили обхід помешкань самотніх пристарілих осіб, неблагополучних та багатодітних сімей. Надано допомогу мешканцям будинків, в яких були виявлені порушення влаштування пічного опалення та електрогосподарства. Зазвичай, основними причинами виникнення пожеж у побуті є необережне поводження з вогнем, несправність пічного опалення та замкнення електропроводки. Часто винуватцями біди стають самі господарі або діти, які, залишившись без нагляду дорослих, самостійно влаштовують небезпечні ігри з вогнем.

Власникам помешкань роздали інформативні пам’ятки, стосовно правил дотримання пожежної безпеки вдома. Виявлені порушення винесені на розгляд місцевого самоврядування.

Загалом, у результаті профілактичного рейду, здійснено заміну кількох запобіжників невстановленого зірця, оновлено у кількох будинках стару електромережу, перевірено справність печей у житлах та виправлено усі дефекти роботи.

Головне управління ДСНС України у Львівській області нагадує, що у разі виникнення пожежі, необхідно негайно повідомити про це Службу порятунку за номером телефону «101». Пам’ятайте, що Ваше життя і здоров’я, у першу чергу, залежить від вашої відповідальності та обережності.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: ЖКП „Західне”: на ...

КОМЕНТАРІ