У Львові правоохоронці затримали жінку,котра викрала мобільний телефон у марщрутці

У Львові правоохоронці затримали жінку,котра викрала мобільний телефон у марщрутці

11.04.15 13:33 0 679
Працівники карного розшуку Львівського міського управління міліції затримали у маршрутці зловмисницю, котра викрала мобільний телефон у пасажирки.

Під час оперативних заходів, 9 квітня близько дев'ятої години ранку, у маршрутному таксі №53 правоохоронці помітили жінку, котра поводилась підозріло.

«Працівники міліції побачили як вона залізла до кишені іншої пасажирки та витягнула мобільний телефон. Зловмисницю було затримано на місці скоєння злочину», - розповів начальник Львівського міського управління міліції полковник міліції Павло Гарасим.

Правоохоронці вже встановили особу зловмисниці. Це 29-річна львів'янка, котра раніше вже притягувалась до кримінальної відповідальності за подібні злочини. Жінка визнала свою провину та пояснила, що, побачивши у кишені пасажирки мобільний телефон, не могла стриматись та викрала його.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Правоохоронці перевіряють причетність зловмисниці до скоєння подібних злочинів.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Міс Туризм Чернігів 2015»
Наступна новина: Луцьк: «Екологічний ...

КОМЕНТАРІ