Судитимуть керівника реєстраційної служби одного із районних управлінь юстиції в Рівненській області

Судитимуть керівника реєстраційної служби одного із районних управлінь юстиції в Рівненській області

11.04.15 13:23 0 824
Прокуратурою Рівненської області затверджено та направлено до суду обвинувальний акт стосовно посадовця за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання неправомірної вигоди, поєднаної із вимаганням) КК України.

- Встановлено, що виконувач обов'язків начальника реєстраційної служби одного із районних управлінь юстиції в Рівненській області вимагав та одержав неправомірну вигоду від приватного підприємця за позачергову реєстрацію права власності на кілька об'єктів нерухомого майна, - про це повідомив заступник прокурора області Андрій Боровик.

Факт злочинної діяльності було викрито та припинено у червні 2014 року прокуратурою спільно з працівниками УСБ України в Рівненській області під час одержання посадовцем неправомірної вигоди у вигляді мобільного телефона, вартість якого склала 1600 гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснювали слідчі СУ УМВС України в області за процесуального керівництва прокуратури Рівненської області.

Довідково: санкція статті передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років, з конфіскацією майна та зі спеціальною конфіскацією.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Міс Туризм Чернігів 2015»

КОМЕНТАРІ