У Рівному 40 міліціонерів отримали дипломи бакалавра

У Рівному 40 міліціонерів отримали дипломи бакалавра

11.04.15 12:23 0 652
Урочисті збори з нагоди восьмого випуску слухачів Рівненського відділення ННІЗН НАВС відбулися 9 квітня 2015 року. 40 працівників органів внутрішніх справ отримали диплом бакалавра Національної академії внутрішніх справ.

Начальник Рівненського відділення кандидат юридичних наук, підполковник міліції Людмила Хмуровська привітала випускників з цим знаменним днем та висловила сподівання, що знання та вміння, здобуті на нелегкому, тернистому шляху до звання дипломованого правознавця, допоможуть державі звільнитися від ярма корумпованості, нашим співгромадянам - зітхнути із полегшенням, а підростаючому поколінню - рости і ставати на ноги у насправді вільному правовому суспільстві.

На адресу випускників пролунало привітання ректора НАВС генерал-майора міліції Володимира Чернєя, наповнене гордістю та вірою в сили наших майбутніх юристів, правоохоронців, на плечі котрих покладена відповідальна місія – розвиток європейської України, демократичної правової держави за найвищими стандартами.

Начальник Управління кадрового забезпечення УМВС України в Рівненській області полковник міліції Андрій Сілков привітав бакалаврів з закінченням найкращого вузу системи МВС: «Візьміть на озброєння досвід та мудрість науково-педагогічних працівників академії, настанови керівництва відділення, аби поставити їх на службу народові нашої держави. Від того, як ви використовуватимете здобуті знання і навички, залежить мир, спокій та правопорядок нашого краю. Нехай отриманий диплом стане вашою надійною перепусткою до кар'єрного олімпу».

Привітала випускників і доцент кафедри цивільного права та процесу Наталія Полішко: «У цей святковий день щиро зичу вам зорепаду на погони, козацького здоров'я, непохитної віри у правильність обраного шляху, невичерпних духовних сил, благополуччя, стабільності та нових звершень, а професія, якій віддаєтеся сповна, приносить щедрі плоди достатку, процвітання і щирої людської поваги».

Саме вручення дипломів відбулося у дружній та теплій атмосфері, під акомпанемент приємної, тихої музики та демонстрації фотосвітлин зі студентського життя, доленосних, радісних подій та визначних моментів.

На завершення свята начальник відділення Людмила Хмуровська висловила сподівання на зустріч з багатьма із випускників восени, адже саме у вересні пройдуть вступні випробування для здобуття вищої юридичної освіти за спеціальністю «Правознавство» освітньо-кваліфікаційного рівня «Спеціаліст».

Рівненське відділення

ННІЗН НАВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ