Тернопільська область: вогнеборцями ліквідовано 6 пожеж

Тернопільська область: вогнеборцями ліквідовано 6 пожеж

11.04.15 11:02 0 660
9 квітня дві пожежі ліквідовано у Тернопільському районі.

О 17:46 черговим караулом частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ліквідовано пожежу сміття на відкритій території на вулиці Крушельницької, 22, у селі Великі Гаї Тернопільського району. Вогнем знищено сміття на площі орієнтовно 5 м.кв.

О 20:36 черговими караулами 1-ї та 3-ї державних пожежно-рятувальних частини Управління ліквідовано пожежу, що виникла в приміщені приватної сауни у селі Гаї Гречинські Тернопільського району. Під час гасіння врятовано будівлю, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 150 тисяч гривень. Вогнем пошкоджено приміщення сауни, меблі та речі домашнього вжитку. Сума матеріальних збитків встановлюється. Причина пожежі - порушення правил пожежної безпеки при облаштуванні та експлуатації теплогенеруючого агрегату парильного відділення.

Цього ж дня, о 19:32, в селі Бурканів Теребовлянського району виникла пожежа господарської будівлі, внаслідок якої знищено покриття та перекриття будівлі на площі орієнтовно 36 м.кв. Пожежу ліквідовано черговим караулом місцевої пожежної команди селища Золотники, під час гасіння будівлю було врятовано. Причина загорання та матеріальні збитки встановлюються.

Також 9 квітня вогнеборцями ліквідовано дві пожежі у Борщівському районі.

О 21:17 черговим караулом 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління ліквідовано пожежу сухої трави на площі близько 2-х га на відкритій території в місті Борщів. Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

О 22:23 рятувальниками ДПРЧ-8 ліквідовано пожежу сухого дерева на відкритій території у селі Іванків Борщівського району. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Ще одна пожежа виникла 10 квітня о 03:37 в житловій будівлі в селі Бичківці Чортківського району. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі на площі орієнтовно 40 м.кв. Пожежу ліквідовано двома відділеннями 6-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління. Під час гасіння врятовано будівлю, всього матеріальних цінностей на суму близько 80 тисяч гривень. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області у ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ