Міліціонери завітали з великодніми гостинцями до довгожительки Тернопільського району

Міліціонери завітали з великодніми гостинцями до довгожительки Тернопільського району

11.04.15 15:13 0 636
Напередодні Великодніх свят працівники тернопільської міліції завітали з гостинцями до села Домаморич Тернопільського району. Саме там мешкає пенсіонерка Юлія Лук'янівна Гринчук, яка в січні цього року відзначила 105 –літній ювілей.

У гості до довгожительки навідалися т.в.о начальника Тернопільського райвідділу внутрішніх справ Степан Савка, інспектор обласного управління міліції Євгенія Іваськів, дільничний інспектор Тернопільського райвідділу Тарас Батіг та представники районної адміністрації.

Господиня разом з донькою радо зустрічала гостей. Попри поважний вік, жінка декламує напам'ять вірші, читає молитви, радо ділиться спогадами з власного життя. Пенсіонерка пережила австрійську, польську, німецьку, радянську окупацію, однак завжди мріяла жити в незалежній державі. Тому зараз Юлія Лук'янівна щодня молиться за мир і спокій у нашій державі.

Працівники міліції вручили бабусі продукти харчування, побажали міцного здоров'я столітній ювілярці та благополуччя в родині. Сама жінка зазначає, що найкращим подарунком для неї є повага, шана і любов рідних. У цьому, мабуть, і полягає секрет її довголіття.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: На Вінничині у ...

КОМЕНТАРІ