На Тернопіллі відновлення обороноздатності на Сході – одне з пріоритетних завдань

На Тернопіллі відновлення обороноздатності на Сході – одне з пріоритетних завдань

11.04.15 09:40 0 604
Триває підготовка до початку будівництва об'єктів оборони на Сході країни. Забезпечення проведення робіт обговорили під час робочої наради, яку 10 квітня за дорученням голови Тернопільської облдержадміністрації Степана Барни провів перший заступник голови ОДА Іван Крисак.

Головна увага на даний час зосереджена на оперативному забезпеченні будівельних бригад технікою, продуктами харчування та транспортом.

«Організаційний процес проходить у тісній співпраці із будівельними компаніями, підприємствами та установами області. Ми розуміємо, наскільки важливе питання зміцнення обороноздатності на Сході країни, - зазначив Іван Крисак. - Із Державного бюджету виділяють кошти на забезпечення будівництва фортифікаційних споруд. Зокрема, уже поступила певна сума авансу. Відтак, маємо якомога оперативніше виконати дані роботи».

Представники бригад та проектанти перед початком будівництва повторно виїдуть на місця для уточнення усіх нюансів організаційного процесу. У другій половині квітня планують розпочати будівництво об'єктів оборони.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Експерти Міжнародного ...

КОМЕНТАРІ