На Тернопіллі обговорили актуальні проблеми медичної галузі

На Тернопіллі обговорили актуальні проблеми медичної галузі

11.04.15 13:13 0 697
Актуальні проблеми медичної галузі обговорили під час робочої зустрічі голови Тернопільської обласної державної адміністрації Степана Барни з директором департаменту охорони здоров'я ОДА Володимиром Курилом, ректором Тернопільського державного медичного університету ім. І.Я.Горбачевського Михайлом Кордою та проректором з науково-педагогічної та лікувальної роботи цього вишу Степаном Запорожаном. Зустріч відбулася 10 квітня в ОДА.

За словами Володимира Курила, оперативного вирішення потребують такі проблеми: створення кардіохірургічного відділення на базі Університетської лікарні та придбання ангіографа, а також завершення ремонту обласного перинатального центру.

Михайло Корда наголосив на важливості дооснащення Університетської лікарні та проведенні для лікарів короткотермінових курсів з надання психологічної допомоги та реабілітації учасників АТО та сімей загиблих військовослужбовців.

«Для вирішення цих питань необхідна співпраця департаменту охорони здоров'я ОДА та медичного університету», - акцентував Степан Барна. – Я, у свою чергу, вестиму перемовини з Міністром охорони здоров'я України Олександром Квіташвілі та народними депутатами України від нашої області щодо сприяння у розв'язанні проблемних питань».

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинська область: тривають ...

КОМЕНТАРІ