У Луцьку відбувся фестиваль «Великодні передзвони»

У Луцьку відбувся фестиваль «Великодні передзвони»

14.04.15 12:10 0 538
У день Світлого Хрестового Воскресіння у Будинку культури мікрорайону Вересневе відбувся VI фестиваль духовної пісні «Великодні передзвони».

Розпочався захід молитвою «Отче наш» у виконанні народної аматорської хорової капели «Дзвони Холмщини» (керівник Мирослава Новакович).

Привітав учасників фестивалю Луцький міський голова Микола Романюк. Він побажав, усім миру, добра та любові. “Нехай Великдень стане символом єднання та спокою – спокою в душі та державі”, - зазначив він.

Мистецтво духовних піснеспівів дарували хори різних релігійних конфесій. Про Бога співали маленькі хористи — вихованці шкіл, і уже досвідчені.

У залі — аура духовності, поза нею, у холі, — атмосфера здебільшого мистецька. Щоб збагатити фестиваль, підготували виставку майстрів народної творчості, виставку-конкурс великодніх композицій «Родинний кошик», а також виставку-продаж дитячих малюнків та виробів, створених дитячими руками, - «В ім'я Християнської вдячності полеглим за волю України».

Завершилось дійство літературно-музичною композицією «Христос Воскрес! Радіють нині діти…».

Організатори, серед яких і управління культури міської ради, сподіваються, що завдяки проведенню таких заходів, вдасться досягти головної мети — через пісню об'єднати вірян різних конфесій.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ