В Житомирській області рятувальники забезпечили пожежну безпеку в ніч Світлого Христового Воскресіння

В Житомирській області рятувальники забезпечили пожежну безпеку в ніч Світлого Христового Воскресіння

14.04.15 09:10 0 476
Підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій протягом доби для проведення заходів з попередження надзвичайних ситуацій, оперативного реагування на події та ліквідації їх наслідків, гасіння пожеж, проведення інших рятувальних заходів здійснено 1 тис. 194 виїзди.

У результаті вжитих заходів врятовано 227 будівель та 9 одиниць автотракторної техніки.

Під час Богослужіння в День Світлого Христового Воскресіння рятувальники чергували в посиленому варіанті несення служби. У кожній церкві, де проходили святкові заходи, були присутні співробітники ДСНС України, які стежили за дотриманням елементарних правил пожежної безпеки.

Завдяки своєчасно проведеній інформаційно-роз’яснювальній роботі рятувальників ісвященнослужителів, під час Богослужіння вдалось уникнути пожеж в церковних закладах.

“В Центральному апараті та територіальних органах управління Служби, в цілодобовому режимі працюють оперативні групи, котрі у разі виникнення надзвичайних ситуацій, пожеж та інших подій забезпечать негайне залучення чергових сил та координацію їхніх дій. Я постійно перебуваю на зв’язку з усіма службами і отримую інформацію про зміни в оперативній обстановці стосовно виникнення надзвичайних ситуацій на території України, - зазначив виконуючий обов'язки Голови ДСНС України Зорян Шкіряк.

Свято продовжується, аби його не зіпсувати, Державна служба України з надзвичайних ситуацій радить не забувати про елементарні правила безпеки! Приємних та безпечних свят!

Прес-служба

ДСНС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львівщина: подяка !
Наступна новина: Життя Ісуса Христа було ...

КОМЕНТАРІ