В Житомирській області коростенські оперативники затримали гаражного крадія

В Житомирській області коростенські оперативники затримали гаражного крадія

14.04.15 12:13 0 604
Працівники карного розшуку Коростенського МВ УМВС встановили і затримали 17-річного хлопця, який викрав з гаража місцевого жителя майно. У нього вилучили частину викраденого. Триває досудове розслідування.

До чергової частини Коростенського міськвідділу міліції звернувся 34-річний місцевий житель із заявою про викрадення бензопили та господарського інвентарю вартістю близько 6 тисяч гривень.

Працівники міліції на місці події з'ясували, що зловмисник потрапив до гаража вночі, зірвавши навісний замок на вхідних дверях. Він зацікавився лише найбільш вартісними речами, які зміг самостійно винести з приміщення.

Згодом оперативники карного розшуку встановили, що до вчинення крадіжки причетний 17-річний місцевий житель. Під час санкціонованого обшуку, проведеного за місцем його проживання, правоохоронці вилучили чуже майно. За словами парубка, частину викраденого він продав на ринку.

Як повідомив начальник Коростенського МВ УМВС Ігор Жміда, триває розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Прес-служба УМВС

України в Житомирській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Вінничина: керівники ...

КОМЕНТАРІ