В Закарпатській області керівництво іршавської міліції напередодні Пасхи завітало до ветеранів

В Закарпатській області керівництво іршавської міліції напередодні Пасхи завітало до ветеранів

14.04.15 09:01 0 548
Напередодні Великодніх свят начальник Іршавського райвідділу міліції Мирон Черничко, голова ради ветеранів і пенсіонерів району Василь Микита та представник асоціації «Чорнобиль» Петро Штефаньо навідались в гості до ветеранів міліції.

Уже багато років в Іршавському райвідділі міліції існує добра традиція напередодні свят навідуватись з подарунками до тих ветеранів правоохоронних органів, хто потребує допомоги. Не забувають правоохоронці й про вдів ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

Цьогоріч начальник райвідділу Мирон Черничко, ветерани ОВС Василь Микита та Петро Штефаньо завітали до ветерана Великої Вітчизняної війни Степана Овсака. Дідусь завжди радий гостям. Ветеран побажав усім правоохоронцям мирного неба над головою, успіхів у нелегкій міліцейській службі та щасливої Пасхи.

Далі правоохоронці та ветерани відвідали вдів ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС. Одній з них гості надали консультацію відносно перегляду її пенсії. Адже з нового року відбулись зміни в законодавстві, й вдови правоохоронців можуть отримувати більшу пенсію.

Начальник Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко запевнив, що вони докладуть максимум зусиль для того, щоб жоден ветеран не залишився поза увагою. А тим паче, напередодні світлого Великодня.

Інформація Іршавського РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ