Ужгородський міськвідділ міліції закликає громадян потурбуватися про безпеку свого майна під час святкування Пасхи

Ужгородський міськвідділ міліції закликає громадян потурбуватися про безпеку свого майна під час святкування Пасхи

14.04.15 09:38 0 581
Свято Великодня багато хто проведе за межами міста. Тож міліція просить ужгородців потурбуватися перед поїздкою про захист своєї власності.

На жаль, незважаючи на численні застереження правоохоронців, на території обласного центру продовжують мати місце факти недбалого відношення до збереження власного майна. Це сприяє зловмисникам, і вони вчиняють злочинні посягання на майно городян.

Нагадуємо, що збереження майна залежить перш за все від самих власників. Зачиняйте вікна і кватирки, особливо коли мешкаєте на першому чи останньому поверсі, або у квартирах, розміщених поблизу пожежних драбин та прибудов. Обладнайте двері надійними замками та засувами. Не залишайте вдома цінні речі або великі суми грошей.

Варто пам'ятати, що для крадія замків не існує. Тому треба завжди дбати про те, щоб за квартирою був постійний нагляд з боку сусідів та знайомих. Не ставтеся легковажно до своєї власності. Якщо є що втрачати, то краще зберегти його.

Не губіться в разі небезпеки. Ми завжди готові прийти вам на допомогу! Наші телефони працюють цілодобово: черговий Ужгородського МВ УМВС – 102, 61-43-46.

Інформація Ужгородського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: На Вінничині у Хмільнику ...

КОМЕНТАРІ