Закарпатські правоохоронці розшукали 13-річного втікача з дому

Закарпатські правоохоронці розшукали 13-річного втікача з дому

14.04.15 10:12 0 525
13–річний тячівець втік від бабусі, в якої проживає, аби провідати друга у Мукачеві. Мати семикласника на заробітках за кордоном, тож вихованням школяра практично ніхто не займається.

Пізно ввечері в Мукачівський міськвідділ міліції зателефонували працівники автобусної станції міста. Вони повідомили про те, що по території автовокзалу ходить якийсь хлопець.

На вокзал прибули працівники кримінальної міліції у справах дітей. З′ясувалося, що 13-річний Володя родом із с.Грушево Тячівського району. Хлопець удосвіта пішов із дому, дістався Мукачева, де провідав односельця, котрий навчається в місцевому інтернаті.

Візит до Мукачева затягнувся, і школяр не встиг на автобус, що їде в Тячів. Або не хотів повертатись додому… Тож тепер шукав місце для нічлігу. Підходив до людей у військовій формі і запитував, де тут можна переночувати.

У міськвідділі, куди привезли дитину, школяр-семикласник розповів, що живе із бабусею. Мати хлопця на заробітках за кордоном, у Чехії. Додому приїжджає рідко. Тож вихованням дитини практично ніхто не займається.

Володя не вперше втікає з дому. Міліціонери сповістили про внука тячівську бабусю, проте жінка не захотіла забирати його додому. Тож правоохоронці влаштували втікача до дитячого притулку в смт.Батєво Берегівського району.

За 90 діб, доки підліток перебуватиме на утриманні держави, буде вирішено питання про доцільність його повернення в сім`ю чи переведення до іншого інтернатного закладу.

Інформація Мукачівського МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ