Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі в господарчих спорудах

Хмельницька область: за добу вогнеборці ліквідували 4 пожежі в господарчих спорудах

14.04.15 09:47 0 571
10 квітня о 15:55 на пункт зв’язку 6-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Кам’янець-Подільський надійшло повідомлення про пожежу в допоміжній будівлі в с. Кізя Кудрінецьке Кам’янець-Подільського району. Зателефонував власник, який і повідомив про загоряння.

До місця події прибули вогнеборці Державної служби з надзвичайних ситуацій, які пожежу площею 20 кв. м локалізували о 16:32, ліквідували о 16:38. Вогнем пошкоджено покриття та перекриття, речі домашнього вжитку та двері. Вогнеборцям вдалося врятувати від знищення вогнем приміщення споруди.

Ймовірна причина пожежі – необережне поводження з вогнем

Вже о 22:05 на пункт зв’язку 22-ї державної пожежно-рятувальної частини смт. Ярмолинці надійшло повідомлення про пожежу господарчої будівлі на вул. Коцюбинського в с. Буйволівці. Про подію до Служби порятунку «101» повідомили сусіди.

Негайно до місця виклику прибули рятувальники Ярмолинеччини, які пожежу площею 12 кв. м. локалізували о 22:33, ліквідували о 22:40. Завдяки оперативним та професійним діям вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на поруч розташований житловий будинок.

Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено покриття та перекриття на площі 12 кв. м..

Ймовірна причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

11 квітня на провулку Дорошенка у с. Радівці Деражнянського району виникла пожежа в допоміжній споруді. О 01:38 до Служби порятунку «101» зателефонував власник, коли помітив вогонь на горищі споруди.

Вогнеборці 28-го державного пожежно-рятувального поста оперативно прибули до місця події. Пожежу площею 12 кв. м було локалізовано о 01:54, ліквідовано о 02:03. Вогонь знищив покриття та перекриття на площі 12 кв. м..

Ймовірна причина пожежі – коротке замкнення електромережі.

Нещасних випадків на пожежах не було.

ГУ ДСНС України

у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Єгипет: щонайменше 13 ...

КОМЕНТАРІ