Івано-Франківська область: на пожежах загинули двоє людей

Івано-Франківська область: на пожежах загинули двоє людей

14.04.15 10:57 0 644
Не в усі прикарпатські оселі світлий день Христового Воскресіння приніс жадані мир та щастя. Саме 12 квітня невблаганні пожежі забрали два людські життя.

У ніч на 12 квітня на одному із обійсть в селі Дитятин Галицького району спалахнув господарський комплекс. Нещастя сталося о 02:18 год. Вогонь знищив покрівлю будівлі на площі 85 м.кв., дерев’яні стіни приміщення стодоли, пошкодив речі домашнього вжитку у літній кухні, 2 т сіна і ще багато чого. Та це видається дрібницями у порівнянні із найважчою втратою: на місці пожежі виявили тіло 49-річного власника подвір'я. Усе, на жаль, вказує на те, що у власній смерті винен сам чоловік: причиною трагічної пожежі є необережне поводження з вогнем загиблого під час куріння.

12 квітня об 11:13 год. у селищі Печеніжин Коломийського району виникла пожежа в кімнаті житлового будинку. Вогнем пошкоджена житлова кімната, віконні та дверні отвори, знищено речі домашнього вжитку. На місці пожежі виявлено тіло 62-річного господаря. Врятовано житловий будинок. Попередня причина виникнення пожежі – необережне поводження з вогнем під час куріння загиблого.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: за добу,в ...
Наступна новина: На Вінничині рятувальники ...

КОМЕНТАРІ