В Івано-Франківській області квартирним злодіям і Великдень - не завада

В Івано-Франківській області квартирним злодіям і Великдень - не завада

14.04.15 10:27 0 587
Учора на Прикарпатті було зареєстровано 3 крадіжки з приватних будинків. В кожному з випадків зловмисники проникали до чужих помешкань, відваживши металопластикове вікно.

Два з цих злочинів було вчинено в Калуському районі. Зокрема, в одному з сіл крадії скористалися відсутністю господарів, які уночі перебували на богослужінні в церкві. Лиходії пробралися до будинку та викрали майже 4 тисячі гривень і півтора десятка золотих прикрас.

А в Калуші крадіжку з оселі було скоєно по обіді. Злодії встигли таємно погосподарювати в чужій оселі, яку господарі залишили всього на дві години. Крім грошей та ювелірних виробів, невідомці прихопили ще й дві пляшки коньяку.

Тим часом на Снятинщині правоохоронці розшукують зловмисників, які обікрали будинок тамтешніх мешканців уночі на неділю. Вони відшукали та викрали дві з половиною тисячі гривень, які господарі зберігали в спальній кімнаті.

Прикарпатські правоохоронці наразі працюють над розкриттям цих злочинів, водночас нагадують краянам про необхідність самим подбати про недоторканність свого житла.

Якщо ви залишаєте своє помешкання на тривалий час, попросіть знайомих або сусідів приглянути за ним. Будьте пильними при появі біля вашого або сусідського будинку незнайомих людей з підозрілою поведінкою. Перевіряйте, чи надійно зачинені двері та вікна, навіть якщо відлучаєтесь від оселі не на довго.

Якщо ж все-таки крадіжку було скоєно – не гайте часу і повідомляйте про це працівників міліції.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині ...

КОМЕНТАРІ