Міліціонери Івано-Франківщини  розшукували двох зниклих дітей

Міліціонери Івано-Франківщини розшукували двох зниклих дітей

14.04.15 10:00 0 534
16-річну дівчинку з Тисменицького району правоохоронці відшукали аж у Львові, а 3-річного хлопчика на Коломийщині, на жаль, знайшли втопленим.

Про зникнення юнки з приміського села в Тисменицький райвідділ міліції повідомив її батько учора по обіді. Чоловік розповів, до дочка, не попередивши нікого, пішла з дому ще вранці. Як з'ясували працівники кримінальної міліції у справах дітей, дівчинка, яка має проблеми у спілкуванні через вади слуху, самовільно залишила дім та поїхала до знайомого у сусідній обласний центр. Там її й знайшли правоохоронці та повернули батькам.

В іншому випадку зниклу дитину, як не прикро, виявили вже без ознак життя. 3-річний хлопчик, який з матір'ю гостював у тітки в одному з сіл Коломийського району, вийшов з подвір'я на вулицю та пішов у невідомому напрямку близько полудня. За деякий час зникнення дитини виявили родичі та самостійно розпочали пошуки. Утім згодом вони все ж звернулися за допомогою до працівників міліції. Прочісуючи беріг річки Сопівка, яка тече через село, правоохоронці та селяни виявили тіло малолітнього хлопчика зачепленим за дерево у руслі ріки.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Буковина: про ...
Наступна новина: У Дніпропетровську зі ...

КОМЕНТАРІ