Маріупольські правоохоронці розшукують вбивцю співробітника міліції

Маріупольські правоохоронці розшукують вбивцю співробітника міліції

14.04.15 12:09 0 564
Тіло дільничного інспектора Жовтневого райвідділу міліції з ознаками насильницької смерті виявлено в будинку підозрюваного, який притягується до відповідальності за вимагання.

Дільничним інспектором було встановлено причетність раніше судимого місцевого жителя, 1984 року народження, до вимагання. В ході розслідування кримінального провадження стосовно зловмисника не було обрано запобіжний захід у вигляді арешту. Він знаходився за місцем свого мешкання. Вчора інспектор для перевірки його місцезнаходження прийшов до фігуранта додому. Господар будинку при зустрічі завдав правоохоронцю тілесні ушкодження, несумісні з життям. Потім затягнув тіло співробітника до себе в оселю та втік.

За вчинення вбивства маріупольської міліцією розшукується гр. Шилін Сергій Вікторович, 1984 року народження, мешкає за адресою: м. Маріуполь, пр. Металургів, буд. 127-а, кв. 14. Раніше судимий.

Якщо вам відоме місцезнаходження Шиліна С.В. або ви володієте будь-якою інформацією, що стосується розшукуваного, прохання повідомити в міліцію за телефонами: 096-233-49-47, 067-581-82-12 або 102. Конфіденційність гарантується.

Прес-служба Маріупольського МУ ГУМВС України

в Донецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ