Наглядати за безпекою дорожнього руху в зону АТО вирушили тернопільські державтоінспектори

Наглядати за безпекою дорожнього руху в зону АТО вирушили тернопільські державтоінспектори

14.04.15 10:50 0 560
На схід України вирушив зведений загін працівників Державтоінспекції Тернопільщини, у складі п'ятьох екіпажів. Це 15 добровольців з різних підрозділів ДАІ області.

З настановами до автоінспекторів звернувся начальник обласного управління міліції Олександр Богомол. Він наголосив на необхідності дотримуватися заходів особистої безпеки, дисципліни та законності.

- Поставтесь відповідально до виконання своїх службових завдань, з честю та гідністю витримайте цей непростий іспит. Бережіть один одного й через місяць живими та здоровими повертайтеся додому, - наголосив Олександр Богомол.

Керівник обласної міліції подякував волонтерам, меценатам, всім небайдужим, хто доклав максимум зусиль, щоб забезпечити автоінспекторів необхідною амуніцією і продуктами харчування.

Вперше у зону АТО вирушає начальник сектору адмінпрактики УДАІ в Тернопільській області Руслан Хом'як. Він шкодує, що доводиться залишати рідних напередодні Великодніх свят, проте обов'язок кличе стати до оборони батьківщини.

Перед далеким відрядженням начальник управління ДАІ в області Андрій Матрифайло провів інструктаж для підлеглих та побажав якнайшвидшого повернення живими і здоровими на Тернопільську землю.

За християнським звичаєм, добровольців благословили священики. Кожному з них подарували обереги – невеликі іконки та молитовники.

Провести у далеку дорогу міліціонерів прийшли рідні, близькі, товариші по службі.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Телефонним шахраям не ...
Наступна новина: У 87-річному віці помер ...

КОМЕНТАРІ