На Тернопіллі напередодні світлого празника Воскресіння Господнього Василь Хомінець завітав у Петриківський геріатричний пансіонат

На Тернопіллі напередодні світлого празника Воскресіння Господнього Василь Хомінець завітав у Петриківський геріатричний пансіонат

14.04.15 09:45 0 476
Очільник області привітав із світлим святом Пасхи підопічних Петриківського обласного геріатричного пансіонату та увесь персонал цієї комунальної установи.

«Нехай це величне свято дарує тверду віру у те, що жодна людина не є самотньою у цьому світі, – зазначив Василь Хомінець. – Адже із кожним із нас є Господь, поруч завжди є люди готові допомогти. Знайте це, якою б не була доля кожного з вас . Хай Великдень дарує вам міцне здоров'я, добро, а у серцях запанує світло любові, тепла та радості».

Василь Хомінець також висловив сподівання, що ті 16 людей із Донбасу, які наразі є підопічними пансіонату, відчули усе тепло та гостинність сердець тернопільського краю.

Очільник області передав підопічним установи великодні подарунки.

Василь Хомінець подякував колективу установи, який відгукнувся на його звернення та перерахував одноденний заробіток для потреб українського війська на загальну суму понад 20 тисяч гривень.

Про це повідомили у прес-службі Тернопільської облради
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Донеччина: через вибух ...
Наступна новина: В Луцьку діти з Волновахи ...

КОМЕНТАРІ