В Чернігівській області внаслідок пожежі житлового будинку загинув 56-річний господар

В Чернігівській області внаслідок пожежі житлового будинку загинув 56-річний господар

14.04.15 09:20 0 493
10 квітня о 15:52 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС України у Чернігівській області надійшло повідомлення про пожежу житлового будинку в с. Пустиньки Чернігівського району. За викликом до місця події оперативно прибув черговий караул 3-го державного пожежно-рятувального посту з смт М.Коцюбинське. Через запізній виклик вогнеборців полум’ям вже було охоплено весь житловий будинок та складувалася загроза розповсюдження вогню на поряд розташовану господарчу будівлю та сусідську оселю. Рятувальники о 16:40 локалізували та о 17:30 остаточно ліквідували пожежу. Вогнем знищено житловий будинок. На місці пожежі вогнеборці виявили тіло 56-річного власника оселі.

В ході розслідування причини та обставин виникнення пожежі з’ясувалося, що чоловік на власній присадибній ділянці спалював сміття та залишки рослинності. Не проконтролювавши горіння господар пішов до оселі відпочивати. Через деякий час поривами вітру полум’я перекинулося по сухій траві на житловий будинок, що й призвело до трагічних наслідків. Причиною пожежі стало необережне поводження з вогнем господаря.

У зв’язку з цим, рятувальники вкотре закликають громадян дотримуватись правил пожежної та екологічної безпеки. Пам`ятайте, що спалювання сухої рослинності та сміття категорично заборонено. Бережіть своє життя та майно від пожеж. Будьте обачні та обережні, адже вогонь помилок не прощає.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Аренда VPS – разумная ...
Наступна новина: Ісус Христос – перший ...

КОМЕНТАРІ