Львівщина: подяка !

Львівщина: подяка !

14.04.15 09:07 0 648
До Головного управління МВС України у Львівській області надійшов лист-подяка на ім'я начальника ГУМВС України у Львівській області полковника міліції Загарії Дмитра Дмитровича від Керата Зіновія Володимировича

Текст подяки подаємо нижче:

Всупереч усім, хто «кидає каміння» в сторону української міліції, мовляв нічого не роблять тільки хабарі уміють брати, хочу висловити щиру подяку нашим правоохоронцям. І маю на це вагомі підстави.

Річ у тім, що ввечері 9 лютого я їхав на своєму авто і взяв до салону двох молодих людей, які просили їх підвезти з вулиці Сихівської до Симоненка. Коли авто наблизилось до потрібної адреси хлопці приставили мені ножа до горла, вимагаючи при цьому гроші. Невідомо які сумні наслідки для моєї родини мала би ця ситуація, якби не своєчасна допомога міліції. Оскільки зателефонувати я не мав змоги, то щосили кричав про допомогу. А оскільки на вулиці було темно, то перехожі не поспішали на допомогу. Боялись, мабуть. Можу стверджувати, що один із ваших підлеглих (потім, коли небезпека була позаду стало відомо, що це підполковник міліції відділу боротьби з наркотиками міста Львова Юрій Черга - людина не боязкого десятку. Він, почувши мої крики залишив свою дитину в авто та кинувся на допомогу. І вже разом ми зловили одного із нападників, у якого був ніж. Можна звичайно заперечити, мовляв, він не на службі і це не його робота. Але допоміг він мені, та й сам наражався на небезпеку бути пораненим у вільний час! Погодьтесь, це ВЧИНОК. А кожен ВЧИНОК гідний похвали. Тому насамперед хочу висловити свою подяку Вам, пане Арсене та пане Дмитре. У лавах служать справжні офіцери! А також хотів би щиро подякувати Юрію Черзі попросити Вас заохотити цього міліціонера до подальшої гідної служби.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, Керат Зіновій Володимирович
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ