Чернігівська область: протягом доби вогнеборці ліквідували 47 пожеж,основною причиною яких послужило неконтрольоване випалювання громадянами сухої рослинності

Чернігівська область: протягом доби вогнеборці ліквідували 47 пожеж,основною причиною яких послужило неконтрольоване випалювання громадянами сухої рослинності

14.04.15 10:25 0 468
Протягом минулої доби на Чернігівщині виникло 47 пожеж, під час яких 1 людина загинула. Причиною їх виникнення у 41 випадку послужила необережність громадян у поводженні з вогнем, зокрема під час спалювання сміття та сухої рослинності. Вогнем частково знищено та пошкоджено 15 нежитлових будинків, 26 господарських споруд, пройдено майже 184 га території.

11 квітня у с. Кроти Прилуцького району неконтрольований вогонь по сухій рослинності поривами вітру охопив 5 нежитлових будинків та 6 господарчих споруд. За аналогічних обставин у с. Яблунівка Прилуцького району виникла пожежі чотирьох нежитлових господарств. Вогнем знищено дві господарчі будівлі, ще дві частково пошкоджені.

Слід зазначити, що на період святкових та вихідних днів рятувальники ДСНС України працюють у посиленому режимі, створені мобільні групи, які готові до виконання завдань за призначенням. Разом з тим, громадянам необхідно замислитись, чи є необхідність спалювати сміття та суху рослинність, адже це може призвести до непередбачуваних наслідків.

Рятувальники звертаються до населення з проханням дотримуватись заходів пожежної безпеки, не розпалювати вогнища у лісопаркових зонах та бути обережними у поводженні з вогнем.

Управління ДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Житомирській області ...
Наступна новина: В Житомирі правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ