На Тернопіллі під час гасіння пожежі вогнеборці врятували майна на 3 мільйони гривень

На Тернопіллі під час гасіння пожежі вогнеборці врятували майна на 3 мільйони гривень

15.04.15 08:14 0 503
14 квітня о 14:19 на пункт зв’язку 8-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Тернопільській області надійшло повідомлення про пожежу, що виникла в місті Борщів на вулиці Кривоноса, 2.

Як було встановлено, загорання виникло 14 квітня близько 14-ї години на території складу, де зберігалося сільськогосподарське обладнання та запчастини до сільськогосподарської техніки.

На момент прибуття рятувальників площа горіння становила близько 150 м.кв, полум’я швидко поширювалось, існувала загроза його розповсюдження на сусідні приміщення, де розташовувались гаражні бокси та склади з будівельними матеріалами. Тож вогнеборці не гаючи жодної хвилини приступили до ліквідації пожежі.

Враховуючи масштаб надзвичайної події було прийнято рішення про залучення додаткових сил та засобів. В зв’язку з цим, окрім чергового караулу до ліквідації пожежі були задіяні ще два резервних караули, сформованих з особового складу підрозділу, зібраного по тривозі. Також на місці події працювала мобільна оперативна група Борщівського районного відділу ДСНС області. Всього було залучено 25 чоловік особового складу та 3 одиниці спеціальної техніки.

Ліквідація пожежі ускладнювалась високою температурою та значним задимленням, тому було прийнято рішення про залучення до гасіння 2-х ланок газодимозахисної служби. Завдяки злагодженим діям та професійній майстерності о 15:05 вогнеборці зупинили поширення полум’я, а о 17:00 їм вдалось повністю приборкати вогненну стихію.

Під час гасіння пожежі працівниками ДСНС врятовано 2 автобуси, гаражні бокси та складські приміщення, загальною площею 300 м.кв, ємності з пальним, загальним об’ємом 3 тонни, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 3 мільйони гривень.

Вогнем знищено покриття складу на площі 150 м.кв, 2 вікна, двері, запчастини до сільськогосподарської техніки, пошкоджено 2-є металевих дверей та облицювання стін. Загиблих та травмованих на місці події не виявлено. Причина виникнення пожежі встановлюється.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Тернополі відбудеться ...
Наступна новина: ДТП на Волині: Травмовано ...

КОМЕНТАРІ