Луцьк: загальні Збори Асоціації органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів»

Луцьк: загальні Збори Асоціації органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів»

15.04.15 10:53 0 504
15 квітня 2015 року, в м.Острог (Рівненська область) за участю Луцького міського голови, Президента Асоціації органів місцевого самоврядування «Шлях Гедиміновичів» Миколи Романюка відбуваються Загальні Збори Асоціації.

Учасниками зборів будуть міські голови десяти українських міст-членів Асоціації (Кам'янець-Подільський, Хотин, Острог, Славута, Старокостянтинів, Ізяслав, Дубно, Луцьк, Корець та Бучач) та запрошені поважні гості.

На порядок денний Загальних Зборів вносяться питання: переобрання органів управління Асоціації, призначення в.о. виконавчого директора Асоціації «Шлях Гедиміновичів», оновлення складу Наглядової Ради міжнародного проекту «Шлях Гедиміновичів», обговорення та затвердження Плану дій та бюджету Асоціації на 2015 рік тощо.

Нагадуємо, що на даний момент міжнародний проект «Шлях Гедиміновичів» об'єднує 10 українських міст-членів Асоціації «Шлях Гедиміновичів» та 8 міст і районів із чотирьох країн – Литви, Польщі, Чехії та Білорусі.

Детальну інформацію про візію, місію, цінності, цілі та учасників проекту можна знайти на його офіційному сайті Gediminids.eu .

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ