Чергові перемоги луцьких велосипедистів

Чергові перемоги луцьких велосипедистів

15.04.15 12:11 0 736
Знову порадували лучан і любителів велоспорту успішними виступами на всеукраїнських змаганнях спортсмени луцького велоклубу “Темп”. Вони вкотре повернулися додому з медалями з Чемпіонату України по маунтенбайку, що проходив 8-11 квітня в місті Одеса.

Зокрема срібну медаль серед жінок в дуал-слаломі здобула лучанка Марта Терещук. У цій же дисципліні, але серед дівчат, срібною призеркою стала Юлія Дорошенко, а бронзовою — Олександра Логвинюк.

В наступній дисципліні 1- го етапу Чемпіонату України — елюмінаторі серед жінок, лучанка Діна Гордіюк виборола срібло, а її подруга по команді Анастасія Стирко - бронзу серед юніорок. Серед дівчат у цій дисципліні Юлія Дорошенко - друга, а Дарина Мартинюк - третя.

Найкраще виступили наші велосипедисти у дисципліні крос-кантрі в боротьбі за Кубок України. Весь подіум зайняли лише наші дівчата. Юлія Дорошенко - перша, Олександра Логвинюк - друга, а Дарина Мартинюк — третя.

Вітаємо луцьких велосипедистів та їх тренерів — заслуженого тренера України Віктора Крвальова та тренера-викладача вищої категорії Валентину Матвійчук-Жолнач з успішним виступом і зичимо їм нових перемог.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Прокуратура м. Вінниці ...

КОМЕНТАРІ