У Львові нетверезий водій позашляховика спричинив ДТП: постраждала жінка-пасажир

У Львові нетверезий водій позашляховика спричинив ДТП: постраждала жінка-пасажир

15.04.15 04:39 0 544
У Львові зіткнулися позашляховик та легкове авто. Травмувалася жінка-пасажир.

Автопригода відбулась учора, 14 квітня, близько 21.40 години на вулиці Садовій.

За попередньою інформацією, водій позашляховика «Тойота», 40-річний львів’янин, був за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Чоловік не дотримався безпечної дистанції та скоїв зіткнення з легковиком «Сітроен». За кермом цього авто був 30-літній мешканець Львова.

Внаслідок ДТП постраждала 23-річна пасажирка автомобіля «Сітроен». У неї діагностували забій потилиці та хребта. Після огляду лікарів та надання необхідної медичної допомоги, жінку відпустили додому.

Державтоінспекція закликає автомобілістів бути відповідальними та за жодних обставин не сідати нетверезими за кермо.

Нагадуємо, що за керування у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння передбачено чималий штраф – від 3400 до 5950 гривень, або ж адміністративний арешт - від семи до десяти діб. Порушника також можуть позбавити права керування транспортними засобами на строк від одного до двох років.

За повторне протягом року керування автомобілем напідпитку водія очікує ще суворіше покарання – позбавлення права керування транспортними засобами від двох до трьох років (з оплатним вилученням транспортного засобу чи без такого) або ж адміністративний арешт на строк від десяти до п’ятнадцяти діб.

Про це повідомили у прес-службі управління ДАІ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Наша землячка Олена ...

КОМЕНТАРІ