ДТП на Волині: Травмовано семеро осіб

ДТП на Волині: Травмовано семеро осіб

15.04.15 08:38 0 638
Автопригоди трапилися у Камінь-Каширському, Луцькому,Рожищенському та Шацькому районах.

12 квітня близько 21-ї години в чергову частину надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в селі Сошичне Камінь-Каширського району трапилася ДТП. Працівники Державтоінспекції, які прибули на місце події, встановили: близько 19-ї години 19-річний місцевий житель, керуючи мотоциклом «Іж-Планета», не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем «Опель-Вектра» під керуванням 50-річного жителя міста Ковель. Внаслідок ДТП 15-річна пасажирка мотоцикла, жителька села Сошичне, отримала тілесні ушкодження, госпіталізована у центральну районну лікарню.

Цього ж дня о 22:30 54-річний житель міста Луцьк, керуючи автомобілем «Нісан Альмера», на автодорозі Луцьк-Демидівка не впорався з керуванням, з'їхав у правий кювет і допустив зіткнення з придорожнім деревом. У результаті ДТП водій та два пасажири отримали тілесні ушкодження, госпіталізовані у Луцьку міську клінічну лікарню.

13 квітня близько 3-ї години ночі в місті Рожище 29-річний місцевий житель, керуючи автомобілем «Мазда-626», скоїв наїзд на 22-річного жителя селаТопільне, який раптово вибіг на проїзну частину дороги з-за припаркованогоавтомобіля та зіткнувся з автомобілем, що рухався проїзною частиною дороги. Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, госпіталізований у Рожищенську центральну районну лікарню.

Окрім цього, близько 14:00 поблизу села Венське Шацького району трапилася ДТП. Працівники Державтоінспекції, які прибули на місце події, з'ясували: 20-річний водій, житель села Підманове Шацького району, керуючи автомобілем «Фольксваген Пассат» і виїжджаючи з правого узбіччя дороги, не надав перевагу в русі і зіткнувся з автомобілем «Ауді А6» під керуванням 30-річної жительки Любомля, яка рухалася головною дорогою в попутному напрямку. У результаті ДТП обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Водій автомобіля «Ауді А6» та 10-річний пасажир отримали травми різного ступеня важкості. Водій автомобіля «ФольксвагенПассат» та його 20-річний пасажир, житель села Світязь Шацького району, отримали політравми. Усі потерпілі госпіталізовані у Шацьку центральну районну лікарню.

За фактами ДТП проводиться розслідування.

УДАІ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі під час ...
Наступна новина: ЖК "Флагман" в Киеве на ...

КОМЕНТАРІ