На Хмельниччині вирішення нагальних питань учасників АТО – важливе завдання сьогодення

На Хмельниччині вирішення нагальних питань учасників АТО – важливе завдання сьогодення

16.04.15 09:12 0 596
Вирішення нагальних проблем учасників антитерористичної операції на Сході України є одним із найактуальніших питань сьогодення. Це завдання повинно знаходитися під чітким контролем органів влади на місцях та громадськості.

Голова Чемеровецької райдержадміністрації Олександр Стахурський зустрівся із бійцями АТО, які перебувають у ротації та із членами сімей військовослужбовців. Олександр Станіславович, спілкуючись із ними, цікавився проблемами, котрі турбують дану категорію громадян та пообіцяв особисту підтримку у їх вирішенні.

Приводом для проведення зустрічі стало позитивне вирішення в районі питання щодо виділення земельних ділянок учасникам АТО, як одного із виду пільг. За сприяння керівництва органу виконавчої влади району та відділу Держземагенства у Чемеровецькому районі перших 7 учасників бойових дій, що проживають на Чемеровеччині мають можливість реалізувати своє право на отримання у власність земельної ділянки для ведення особисто – селянського господарства.

В ході зібрання очільник виконавчої влади краю вручив накази Головного управління Держземагенства у Хмельницькій області на розроблення документації із землеустрою.

Начальник відділу Держземагенства у Чемеровецькому районі Денис Назарук розповів про порядок узаконення права власності на земельну ділянку та повідомив про перелік додаткових документів, необхідних для здійснення цього процесу.

Голова Чемеровецької РДА Олександр Стахурський також закцентував увагу бійців АТО та членів сімей військовослужбовців на тому, що для них буде знижено вартість розробки документації із землеустрою.

На завершення представники влади подякували бійцям за проявлену громадянську позицію, сумлінне виконання свого патріотичного обов'язку. Матері та дружини військовослужбовців, присутні на зустрічі, в свою чергу висловили вдячність керівництву району за увагу і турботу про їхніх рідних та близьких.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ